Bon Bon Heaven shakeovi za mršavljenje – recenzija uredništva


Od mnogih proizvoda za mršavljenje dostupnih na tržištu naše je uredništvo odabralo jedan od najnovijih koji se razlikuje od dosad recenziranih. Odlučili smo detaljnije pogledati shakeove za mršavljenje marke Bon Bon Heaven. Svojim izgledom i okusom shakeovi su nas potakli da prođemo 30-dnevni tretman, ali smo se ipak prvenstveno usredotočili na učinke njihovog djelovanja. Prirodni sastav shakea i jamstvo sigurnosti – upravo zahvaljujući tome naša je kolegica iz uredništva prihvatila izazov Bon Bon Heaven. Kako se pokazala Madame Raspberry od Bon Bon Heaven? Pročitajte!

 bon-bon-heaven-gdzie-kupic



Madame Raspberry i Lord Brown, fit set za ženu i muškarca

Potaknuti obećanjima, provjerili smo obje varijante shakeova – Madame Raspberry i Lord Brown – njihov sastav, okus, dostupnost i način pripreme. Sve kako bismo vidjeli je li shake dijeta zaista tako učinkovita. 30 dana – 30 shakeova! Jednoglasno izjavljujemo – djeluje!

Bon Bon Heaven shakeovi – kako djeluju?

Zbog čega nam shakovi za mršavljenje Bon Bon Heaven omogućuju brže gubljenje suvišnih kilograma? Snaga proizvoda leži u sastojcima. Posebno odabrani sastav shakeova ubrzava metabolizam u organizmu, istovremeno pružajući mikroelemente i vitamine koji su važna točka svakodnevne prehrane. Na ovaj način – sasvim prirodno – možemo uživati ne samo u slasnom okusu shakeova, već i u gubitku nekoliko dodatnih kilograma. Kad uvedete shakeove u svoju svakodnevnu prehranu, nećete morati paziti vrijeme u koje ih konzumirate kao u slučaju tableta – shakeove možete piti ovisno o svojim potrebama, čak i nekoliko puta dnevno i u bilo koje vrijeme. Sve zahvaljujući prirodnom sastavu proizvoda. Dodatni učinak redovite konzumacije shakeova je poboljšanje izgleda kože i noktiju. Zahvaljujući vitaminima i mineralima sadržanim u Bon Bon Heaven proizvodima, naša koža je blistava, a nokatne ploče su tvrđe i sjajnije. Tako pijenje shakeova ne samo da utječe na izgled naše figure, već i zahvaljujući opskrbi tijela vitaminima i mineralima poboljšava stanje naše kose i noktiju.

Sastav Bon Bon Heaven – sigurnost iz prirode

Sastav shakeova Bon Bon Heaven Madame Raspberry i Lord Brown je 100% prirodan. Nema kemijskih turbo-sagorijevača, šećera ili umjetnih boja. Svi sastojci čine recepturu koja djeluje na nekoliko razina. Koji su to sastojci?
o    Sikavica
o    Maćuhica
o    Kopriva
o    Mate
o    Vlasnati bušin
o    Konjska rotkvica
o    Maslačak
Ova receptura ima nekoliko važnih djelovanja u smanjivanju težine:
– potiče i ubrzava metabolizam – regulira rad crijeva tako da se probavni sustav vraća u stabilno stanje. Veliki plus je pozitivan utjecaj na nadutost. 
– daje osjećaj sitosti – zahvaljujući tome ne žudite za grickanjem, a uz to se ne osjećate teško ili pospano nakon što popijete shake
– dodatni mikroelementi u obliku vitamina podržavaju imunitet i pomažu u reguliranju krvnog tlaka 
uklanja toksine iz tijela i regulira zadržavanje vode u tijelu – ne otičete, a hidratacija tijela je na zdravoj razini
utječe na koncentraciju – nema žudnje za grickanjem = nema razmišljanja o hrani. Možete raditi mirno i usredotočiti se na ono što je najvažnije.
koktajle-owocowe

Madame raspberry – shake s okusom maline

Proizvođači marke Bon Bon Heaven pobrinuli su se ne samo za zdravstvene prednosti povezane s uporabom proizvoda, već i za zadovoljstvo koje proizlazi iz njihove konzumacije. Sam oblik shakeova je dobro poznat i povezujemo ga s ukusnim, osvježavajućim pićem. Mnogo je lakše biti na dijeti kada je ne povezujemo s raznim ograničenjima. Uvođenje još jedne zdrave stvari u svoj svakodnevni jelovnik bit će puno ugodnije ako znamo da je ukusna. Jednostavno, radije ćemo posegnuti za nečim što nam je ukusno. Upravo iz tog razloga proizvođači Bon Bon Heaven stvorili su dvije varijante shakeova – jedan s okusom malina i drugi s okusom čokolade – da bi svatko mogao naći nešto za sebe. Shake od malina sa slatkim voćnim okusom – odličan kao marenda ili užina – idealan je prijedlog ne samo za vruće dane. Madame Raspberry shake – oduševljava okusom slasnog voća. A ujedno brine za naš metabolizam i omogućava održavanje težine na odgovarajućoj razini. Možete uživati u okusu maline svaki dan bez grižnje savjesti!

Lord Brown – čokoladni shake od Bon Bon Heaven

Alternativni okus shakea je čokoladni Lord Brown. Iako to može iznenaditi – okus čokolade ne mora biti povezan s debljanjem. Čokolada u verziji Lord Brown marke Bon Bon Heaven je zadovoljstvo koje Vas ne deblja. Naprotiv – redovita konzumacija shakeova poboljšava metabolizam organizma, a samim tim – ubrzava sagorijevanje kalorija.
Tko ne voli okus čokolade? Sada je ne moramo povezivati s nezdravim desertom s popisa zabranjenih proizvoda, pa čak i obrnuto – okus čokolade bit će dodatni adut tijekom stvaranja novih zdravih prehrambenih navika.

Madame raspberry shake – kako ga pripremiti?

Ono zbog čega se shakeovi za mršavljenje razlikuju od ostalih proizvoda u ovoj industriji jest način na koji se pripremaju. Priprema shakeova je dječja igra – kako biste uživali u slasnom voćnom okusu, samo istresite sadržaj jedne vrećice Madame Raspberry u čašu vode ili mlijeka i promiješajte. Slično je i s drugim okusom – Lord Brown.
Priprema shakeova traje doslovno trenutak. To je izuzetno udobno, pogotovo što popis svakodnevnih obaveza većinu nas opterećuje svojom duljinom – jednostavno nemamo vremena da bismo svaki dan pripremali nekoliko obroka dnevno kako bi naša prehrana bila dobro uravnotežena, a čak i ako uspijemo – tijekom dana nam se svejedno dogodi da posegnemo za nezdravom grickalicom.
Odsad, umjesto slanih ili slatkih grickalica koje debljaju i vode nas na iskušenje svaki dan, možemo pouzdano popiti Madame Raspberry ili Lord Brown te uživati u njihovom slasnom okusu i istodobno brinuti o svojoj formi.

Bon Bon Heaven – koliko traje dijeta?

Dijete se međusobno razlikuju s obzirom na određeno vrijeme njihove upotrebe. Neke se – zbog raznovrsnog sastava proizvoda – mogu koristiti samo kratko vrijeme, pa čak i ako donose učinke, često nailazimo na različite nuspojave nakon prestanka tretmana, poput općepoznatog jo-jo efekta, kada ne samo da se vraćamo težini prije tretmana, već nam je lakše i dodatno dobiti na težini. Međutim, ovaj se problem ne tiče shakeova za mršavljenje Bon Bon Heaven. Zahvaljujući sadržaju samo prirodnih sastojaka, shakeovi marke Bon Bon Heaven mogu biti svakodnevni element čak i dugoročne prehrane. Njihovo djelovanje temelji se na ubrzavanju prirodnih procesa u tijelu. Toliko su sigurni da se mogu piti čak i nekoliko puta dnevno. Proizvođači nisu predvidjeli trajanje tretmana, ali u jednom pakiranju se nalazi 30 vrećica za pripremu shakeova. Prema njihovom mišljenju, sastav shakeova je toliko siguran da se mogu koristiti svaki dan i dok god osjećamo potrebu.
bon-bon-heaven-facebook

Pakiranje Bon Bon Heaven – svaki dan računate na jednostavan način

Iz perspektive korisnika vrlo je praktično i pakiranje proizvoda. Lijepa i jednostavna estetika su jedno, ali perforirana kutija je drugo. Na bočnom zidu nalazi se 30 izbočina koje označavaju svaki dan tretmana. Svakog dana gurate jedan kružić. To je sitnica, ali pokazuje koliko je vremena ostalo do postizanja cilja. I opušta poput pucketanja omota s mjehurićima!

Dijeta shakeovima Bon Bon Heaven

Učinci korištenja shakeova Bon Bon Heaven su iznenađujući. U kratkom vremenu možete izgubiti nekoliko suvišnih kilograma samo zahvaljujući tome što ste dodali shakeove u svoj jelovnik. Proizvodi marke Bon Bon Heaven ujedno su i dnevna doza potrebnih vitamina i mikroelemenata zahvaljujući čemu nadopunjavaju našu dnevnu potrebu za njima i omogućavaju održavanje ravnoteže u našem tijelu. Kako redovito konzumiramo proizvode, tako naš metabolizam ubrzava, što rezultira redovitim, primjetnim gubitkom kilograma. Uz to, pijenje shakeova Bon Bon Heaven utječe na izgled naše kože i noktiju, poboljšavajući njihovo stanje. Shakeovi za mršavljenje Bon Bon Heaven su sjajno rješenje za sve one koji žele izgubiti nekoliko dodatnih kilograma bez gladovanja ili uskraćivanja slatkiša.
Slastan okus pića od malina ili čokolade ne samo da zadovoljava potrebu za nečim slatkim, već i poboljšava metabolizam našeg organizma i brine o našem izgledu. Mnoge žene koje su se odlučile na dijetu shakeovima Bon Bon Heaven vrlo su zadovoljne njezinim učincima. Tvrde da se ne osjećaju samo laganije, već i ženstvenije te se češće osmjehuju.

Gdje kupiti shake Bon Bon Heaven?

Ukusni shakeovi od Bon Bon Heaven mogu se kupiti na web stranici proizvođača. Ovo je izuzetno udobno rješenje za sve zaposlene. Ne morate izlaziti iz kuće da biste ova ukusna pića uveli u svoje svakodnevne prehrambene navike.
Dovoljno je nekoliko klikova kako biste naručili proizvod. Uz to, na stranici proizvođača dostupni su zanimljivi paketi koji omogućuju da naručite pakiranje shakeova po povoljnoj cijeni. U prodaji su dostupna pojedina pakiranja koja možete naručiti kako biste testirali proizvod. Ne morate odmah naručivati multipak. Međutim, kada se odlučimo prijeći na dijetu shakeovima Bon Bon Heaven, možemo kupiti više pakiranja proizvoda odjednom pa dobiti popust na njih.
Recenzije o Bon Bon Heaven
Tijekom provjere svih gore spomenutih aspekata upotrebe proizvoda – njegovog sastava, učinkovitosti, maksimalnog mogućeg vremena uporabe i vremena potrebnog za pripremu – također smo uzeli u obzir mišljenje potrošača koji su već imali priliku koristiti shakeove Bon Bon Heaven. Nije nas iznenadilo što je velika većina kupaca bila vrlo zadovoljna. Evo izjava nekoliko ljudi koji su već testirali dijetu shakeova Bon Bon Heaven:
„Oduševljena sam shakeovima Bon Bon Heaven! Nisam očekivala da će tako mala promjena poput pijenja jednog shakea dnevno donijeti takve učinke! Već nakon nekoliko dana osjetila sam razliku. I ovaj voćni okus! Preukusno!
„Bila sam na različitim dijetama nekoliko godina i ništa nije pomagalo. Dodaci prehrani i tablete za mršavljenje su samo povećali moje probleme – prvo sam smršavjela nekoliko kilograma, a zatim sam ih dobila još više nego prije tretmana. Tek su mi shakeovi Bon Bon Heaven pomogli ne samo izgubiti suvišne kilograme, već i održati svoju težinu. Više nisam imala problema s ispadanjem kose ni lomljivim noktima čije je stanje bilo očajno zbog prethodnog gladovanja. Svi su mikronutrijenti u normi, a ja se osjećam lijepo i ženstveno!“
Komentari govore sami za sebe. Nakon što smo pregledali shakeove za mršavljenje marke Bon Bon Heaven i analizirali gore navedene faktore, mišljenja smo da uporaba proizvoda marke koju ocjenjujemo pomaže izgubiti suvišne kilograme te utječe na poboljšanje izgleda kože i noktiju. Prema recenzijama zadovoljnih potrošačica, shakovi Bon Bon Heaven su pun pogodak u borbi protiv suvišnih kilograma.
bon bon heaven


Primjedbe