Parfemi Dior Joy - moja kozmetička recenzija proizvoda



Obožavam provjeravati novosti koje se pojavljuju u drogerijama - može se reći da imam opsesiju oko kozmetičkih novosti, a posebno parfema. Volim lijepo mirisati. Smatram da svaka žena treba u kući imati parfeme najviše kvalitete - to je znak prave elegancije, senzualnosti. Zato se trudim pratiti najnovije trendove. Dior Joy parfemi su se na hrvatskom tržištu pojavili nedavno, ali već su dobili mnogo pozitivnih recenzija od korisnika. U čemu leži tajna njihovog uspjeha? Provjerila sam! Parfemi Dior Joy ne samo da imaju izniman miris, nego i mnoge detalje zahvaljujući čemu su izuzetni. 
Prije nego što pređem na temeljitu recenziju, na početku bih Vas željela podsjetiti zašto toliko cijenim marku Dior i njihove proizvode. Zašto su vrijedni svake cijene?

Nekoliko riječi o brendu Dior - zašto su njihovi proizvodi dobri?

Parfemi i ostali kozmetički proizvodi brenda Dior su izvanvremenski simbol prave klase. Ekskluzivna firma je osnovana 40-tih godina prošlog stoljeća i do danas važi za jednu od najprestižnijih u svijetu. Dior ne predstavlja samo ekskluzivnu kozmetiku, već i proizvode od kože i nezamjenjive dodatke (satove, obuću, nakit). Svi proizvodi ove firme ističu se originalnošću i najvišom kvalitetom. 
Koristim kreme Dior godinama i slobodno mogu reći da zbilja djeluju! Jednokratna uporaba čini kožu sjajnom i navlaženom, a redovito korištenje dovodi do nevjerojatnih učinaka. Nema ništa čudno u tome - kozmetika nastaje iz prave strasti. To isto se može reći i za parfeme. Stvaranje novih mirisa je dugotrajan proces u kojem sudjeluje više desetaka stručnjaka. Znanstvenici zaposleni u firmi se godinama bave uzgajanjem jedinstvenog cvijeća dragocjenih svojstava - upravo od tog cvijeća nastaju parfemi koje nalazimo u drogerijama. Dior nudi također vrlo trajnu kozmetiku za šminku - obožavam njihove maskare i karmine. Ovi proizvodi nastaju zahvaljujući suradnji stručnjaka svjetske klase s višegodišnjim iskustvom. Izborom Dior proizvoda imam sigurnost da svojoj koži pružam ono najbolje - u stanju sam za to platiti zbilja puno. Christian Dior želi razmaziti svaku ženu na svijetu, a u luksuzu koji nudi mogu uživati kako poznate glumice, tako i "normalne" žene. Zato cijelo vrijeme pažljivo pratim novosti koje objavljuje ova firma. 

Dior Joy - odakle dolazi naziv ovog iznimnog mirisa?


Dior Joy predstavlja jednu od najvažnijih ovogodišnjih premijera - za njihov debi je odgovoran najvažniji "nos" u cijelom Dioru, Francois Demachy. Što znači naziv parfema? Žena Joy je prije svega puna vitalnosti i radosti. To je miris namijenjen kako za zrele žene koje obožavaju uživanje u životu, tako i za tinejdžerice koje tek ulaze u prefinjen svijet Diora. Dior Joy se možda neće svidjeti osobama koje vole konkretne, jake mirise - parfemi su vrlo delikatni, čak i neutralni - meni se upravo i sviđa njihova suptilnost. 

Dior Joy - moj dojam

Novi miris Dior Joy sam upoznala zahvaljujući testeru koju sam dobila u parfimeriji. Bila je dovoljna jedna aplikacija da se zaljubim u ovu delikatnu, cvjetnu notu. Parfemi su osvježavajući - sjajan izbor kako za dan, tako i za večer. Imaju laganu limunsku notu i dodatak mošusa i nisu slabi. Što je još bitno - jako dugo se održavaju na koži. Time se vodim pri izboru savršenog parfema jer vodim vrlo aktivan stil života i zato miris koji koristim mora djelovati oko 12 sati - upravo takav je Dior Joy. Trajnost i delikatnost je spoj koji je teško pronaći u drugim parfemima. Teško je temeljito opisati novi miris i zato Vas pozivam da ga provjerite na vlastitoj koži.
Imaju li parfemi Dior Joy bilo kakvu manu? Za neke to može biti već spomenuta neutralnost - ako budete na ruci imali drugi miris, on će "sakriti" parfem Dior Joy. Uz to, jeftina izrada drvenih nota čini da parfem na kraju dana miriše manje intenzivno - ali to su jedine "mane" koje sam pronašla.

Dior Joy sastav mirisa

U traženu savršenog parfema, treba obratiti pozornost na sastav istog. U slučaju mirisa Dior Joy, to izgleda ovako:
U osnovi imamo bijeli mošus, cedar, sandalovo drvo i pačuli. "Glava" parfema je bergamot i mandarina, a "srce" jasmin i ruža iz Grasse. Takav spoj daje lak cvjetni, drveni miris koji podsjeća na šetnju vrtom... Za mene bomba!

Dior Joy pakiranje


Dior Joy je parfem koji treba biti jednostavan i elegantan. Bočica nema čudan oblik, jedino je poklopac lagano ukrašen srebrnim mrvicama. Cjelina izgleda vrlo ženstveno. Ja sam svoju bočicu naručila u Douglas internet drogeriji. Iskoristila sam besplatno slanje, a parfemi su stigli u roku od dva radna dana. Bila je lijepo spakirana. Mislim da su parfemi Dior Joy također sjajna ideja za blagdanski poklon. Nakon otvaranja pošiljke odmah sam odlučila isprobati miris - nisam se razočarala. Bila sam isto tako oduševljena kao kada sam iskoristila tester. Koristim parfem nekoliko dana i već me je nekoliko osoba pitalo kakva je to sjajna kombinacija. Preporučujem ovaj miris svim svojim kolegicama. 

Cijena Dior Joy - gdje kupiti?

Parfem Dior Joy je proizvod najviše klase - zato i ima visoku cijenu. Ako ste ranije već kupovali kozmetiku ove firme, cijena Vas ne bi trebala iznenaditi. To je visoka cijena, ali u slučaju kozmetike Dior valjda nikoga ne čudi. U tako dobru kvalitetu treba investirati - pogotovo što parfemi nisu proizvod koji kupujemo svaki dan. Parfeme možemo kupiti u gotovo svakoj drogeriji - kako u gradu tako i na internetu. Možete ih pronaći u svakom tržnom centru jer u posljednje vrijeme uživaju veliku popularnost među potrošačima. Neću davati cijenu jer je nekada viša nekada niža i ponekad se može naći i na promociji, ali naglašavam da je ovaj miris vrijedan svakog novca!

Dior Joy - mišljenja žena


Što o novom mirisu Dior Joy misle žene? Moje poznanice su oduševljene. Na poslu su već 3 djevojke kupile Dior zbog čega svaki put kad uđem u ured osjećam suptilan miris. Muškarci na poslu su poludjeli zbog tog mirisa. Možda je to zabavno, ali u posljednje vrijeme svaki drugi svojoj djevojci na poklon kupuje ovaj miris. Pa... Nema na čemu Gospodo ;)

Dior Joy - vrijedi li kupiti? Moj sažetak

  • Prvi dojam - delikatan, osvježujući miris, bez slatke, slabe arome koju možete osjetiti u većini parfema.
  • Krajnji akcent - nakon duže uporabe miris odaje određene životinjske note (pretpostavljam da je to tako zbog mošusa koji možemo pronaći u sastavu)
  • Cijena - u usporedbi s drugim parfemima marke Dior, cijena nije previsoka. Imajmo na umu da plaćamo za najvišu kvalitetu i provjeren sastav, nad kojim je radilo više znanstvenika - to se zbilja osjeća!
  • Sastav - jako mi se sviđa spoj bergamota i mandarine. Elegantan, a pritom lagano osvježavajući miris je sjajan prijedlog za dan i za večernje izlaske u kazalište.
  • Trajnost - dugo održavanje intenzivnog mirisa je velika prednost parfema Dior Joy - zahvaljujući tome ću ga sigurno kupiti više puta.
  • Pakiranje - elegantno, a pritom suptilno i ženstveno. Bez nepotrebnih fantazija, vrlo ugodno.
Inovativan miris Dior Joy se s razlogom smatra uspjehom. Sa sigurnošću će se svidjeti svim obožavateljicama Miss Dior - pomalo je sličan, ali ga razlikuje svježa aroma. Čiste savjesti Vam preporučujem da kupite Dior Joy!


Primjedbe