Kućne metode za borbu protiv celulita


Narančina kora na koži je noćna mora mnogih od nas. Vjerojatno više od 90% žena se bori protiv ovog neestetskog problema. Pokušava ju se sakriti od partnera ne samo ljeti, nego tijekom cijele godine. Kao što se može primijetiti, takvih ima mnogo i zato sam odlučila podijeliti s Vama nekoliko provjerenih recepata za učinkovitu borbu protiv celulita.


Morska sol

Masaža uz pomoć morske soli potiče mikrocirkulaciju i povećava protok limfe. To značajno smanjuje vidljivost celulita. Jedino što morate učiniti je potopiti se u toplu vodu i nekoliko minuta masirati mjesta s celulitom uz pomoć šake soli.

Šećer

Paradoksalno, šećer ima ulogu u nastanku celulita, ali uz uporabu na sljedeći način može se pobijediti isti. Dovoljno je pomiješati šećer, med, ulje iz grožđanih koštica i bademov maslac. Tako pripremljen piling treba umasirati u odgovarajuća mjesta.


Talog kave

Kada se redovito koristi piling od taloga kave, koža će biti više glatka. Ako želite isprobati ovu metodu, pomiješajte mljevenu kavu s hidratizirajućim balzamom za tijelo i umasirajte u mjesta s celulitom. Na kraju isperite vodom.

Primjedbe