Vivèse Senso Duo - ulje koje sprječava gubitak kose

senso duo

Prije nekoliko tjedana, dobila sam prijedlog za testiranje ulja za kosu Senso Duo. To specijalizirani kozmetički proizvod, namijenjen je osobama koje žele revitalizirati svoju frizuru;) Proizvođač ulja Vivèse Senso Duo uvjerava nas da će kosa postati jača, ljepša i gušća u roku od mjesec dana. Osim toga, ako netko ima problem s opadanjem kose, ulje će usporiti njen gubitak, a također potaknuti rast nove kose. Mnogi ljudi koji se žale na loše stanje kose, koriste različite preparate, ali zaboravljaju na adekvatnu njegu vlasišta. Ulje Vivèse Senso Duo se nanosi na kosu 3 puta tjedno uz 5 minutnu masažu glave, a zatim ga je najbolje ostaviti da djeluje preko noći. Ovaj način korištenja je jedna od glavnih prednosti ulja. Zbog toga da mi je zauvijek smetala moja slaba i tanka kosa, koja je bila osjetljiva na oštećenja, rado sam se odlučila na testiranje. Evo što sam primijetila nakon 4 tjedna korištenja:

 Prednosti Vivèse Senso Duo

 + DJELUJE!
+ kosa postaje otpornija na oštećenja
 + kosa izgleda gušće
+ frizura izgleda bujnije
+ boja kose je intenzivnija
+ ulje se dobro upija + veoma je isplatljivo
+ ima lijep miris
+ ima elegantno pakiranje

Nedostaci Vivèse Senso Duo 

- učinci se mogu vidjeti tek nakon tjedan dana korištenja

Vivèse Senso Duo je novost, koja će (po mom mišljenju) napraviti malu revoluciju na kozmetičkom tržištu - naročito među proizvodima koji su namijeni njezi opadajuće i slabe kose.


Ako želite isprobati tretman Senso Duo, preporučujem provjeren izvor: http://occasionforyou.com/351/beleza/senso-duo-sds_kr/

Primjedbe